Lakrits- och halloncoupe
Publicerat: 2012-07-23 Kl: 14:34:05 | I kategori: Desserter
Jag hade aldrig tidigare testat kesella citrus, och i ärlighetens namn är jag lite skeptisk mot smaksatta kesellor. Den här var väldigt väldigt god, och tillsammans med hallon och turkisk peppar blev det en perfekt syrlig efterrätt. Receptet hittade jag i Buffé!
Lakrits- och halloncoupe
Vispa grädde och blanda ner kesella. Varva kesella-grädden med hallon, krossad turkisk peppar och krossade maränger i fyra skålar. Garnera med lite mynta
Lakrits- och halloncoupe
- 2 dl grädde
- 2 ½ dl kesella citrus
- 4 dl färska hallon
- 4 msk krossad turkisk peppar
- 2 dl krossade maränger
- mynta
Vispa grädde och blanda ner kesella. Varva kesella-grädden med hallon, krossad turkisk peppar och krossade maränger i fyra skålar. Garnera med lite mynta
Kommentarer
Trackback