Fröbröd
Publicerat: 2012-08-12 Kl: 14:58:00 | I kategori: Bröd
Ett farligt gott knäckebröd, eller egentligen fröbröd, för något vetemjöl finns inte att finna i detta knäcket! Det smakar nästan popcorn och trots att det är så tunt mättar det sjukt mycket. Man kan äta det som det är, med smör och salt, eller varför inte med ost och marmelad? Yummie!
Fröbröd
- 2 ägg
- 1 dl solroskärnor
- 1 dl pumpakärnor
- 1 dl svarta sesamfrön
- ½ dl krossade linfrön
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa upp äggen lätt.
Rör ner alla frön och bred ut över en bakplåtspapper klädd plåt. Smeten ska vara rätt så tunn!
Grädda i ca 15 minuter mitt i ugnen. Ta ut och bryt i bitar när den kallnat!
Vispa upp äggen lätt.
Rör ner alla frön och bred ut över en bakplåtspapper klädd plåt. Smeten ska vara rätt så tunn!
Grädda i ca 15 minuter mitt i ugnen. Ta ut och bryt i bitar när den kallnat!
Kommentarer
Trackback